Jumaat, 3 Mei 2013

Ini Kalilah

Daripada istilah TUKAR menjadi UBAHLAH dan akhir-akhir ini jadi INI KALILAH.

Inikalilah bukan bahasa Melayu tetapi bahasa pasar. Ia lebih mirip kepada komunis zalam Chin Peng.

Apakah Malaysia akan dikomuniskan oleh Pas?

Kata nak bangunkan negara Islam, Islam apa kalau bersekutu dengan Zionis yang berdoa untuk kehancuran kerajaan yang ada.

Pas Kamunting oooi apa sudah jadi sehingga dah nampak kekufurannya. Kufur nikmat Allah.

Take beer
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Jimmy Wong Dap Kota Kinabalu biadab

Isu Politik Semasa shared the following link and had this to say about it:

REJECT DAP !! THE MUSLIMS MUST KNOW and BE AWARE.

Jimmy Wong, calon DAP Kota Kinabalu, memberi pelbagai alasan untuk menafikan masjid dibina. Antaranya bila ada masjid, bising, kacau dan parking penuh.

Wahh.. hebat sungguh calon DAP ni. Baru jadi calon dah pandai HINA ISLAM ! !

http://kedahkekl.blogspot.com/2013/05/panass-calon-dap-anti-islam-kata-masjid.html?spref=fb
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Proses pemindahan document penting sedang berjalan

4 negeri milik pembangkang mulai malam ini akan mengadakan proses pembersihan pejabat SUK.

Mengeluarkan najis dan bahan-bahan kotor agar tidak dikesan oleh BN yang bakal mengambil alih kerajaan pembangkang.

Segala document sulit-sulit akan dipindahkan ke rumah pemimpin mereka yang mempunyai ruang simpanan bawah tanah.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Acid Test untuk Islam

Hajjah Lily Hashim wrote:

"Acid Test" umat Islam ke atas isu utama -akidah-isu murtad-- penggunaan Kalimah Allah dan penggunaan wang zakat-UMNO atau PAS yg termakan sumpah Syeikh Fahim? Kita lihat laporam KPI atas isu utama umat Islam-1- Kalimah Allah -Pas setuju DAP ginapakai kalimah Allah 2- Memurtadkan umat Islam dalam Gereja DUMC-PAS Pecat Hassan Ali kerana approve raid 3- Kafir berkhutbah dalam ruang utama masjid-PAS benarkan dan ini akan beri peluang kafir memurtadkan lebih ramai uamt Islam 4- Azan-PAS diam bila Pekeliling azan di suruh perlahan dan larangan bacaan Quran di Pulau Pinang 5-Duit Zakat-PAS Perak semasa MB Nizar berkuasa arah zakat digunapakai dalam pentadbiran negeri naseb baik ditentang Mufti perak TS Hariussanai- atas sebab ini saya takkan sokong PAS kerana tak mampu berhadapan dgn kafir dan membela kesucian ugama Islam-ini laporan prestasi berdasarkan CRITICAL INCIDENT isu isu Ugama Islam dan umat Islam sepanjang 5 tahun sejak PRU12 (Mac 2008)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Rakyat akan memilih kerajaan yang adil dan berjaya memajukan negara iaitu BN

Kajian oleh Majlis Profesor pd minggu kedua tempoh berkempen menunjukkan BN masih mendapat sokongan kuat pengundi di negeri-negeri selatan semenanjung Malaysia iaitu Johor, Melaka dan Negeri Sembilan. Sebanyak 72% responden di zon selatan menyokong Najib sebagai Perdana Menteri manakala Anwar memperolehi 28% sokongan. Sebanyak 72% responden menyatakan mereka akan mengundi BN dalam PRU-13, 28% akan mengundi PR dan 2% akan mengundi calon bebas.

BN juga dilihat mempunyai kelebihan di negeri-negeri zon tengah iaitu Wilayah Persekutuan, Selangor dan Perak. Sebanyak 53% responden menyokong Najib sebagai Perdana Menteri manakala Anwar memperolehi 47% sokongan. Dari segi parti pilihan, BN memperolehi 48% sokongan, PR 47% dan bebas 5%.

Majoriti responden di negeri-negeri zon utara iaitu Perlis, Kedah dan Pulau Pinang juga memilih Najib sebagai Perdana Menteri. Sebanyak 55% responden di zon ini menyokong Najib manakala Anwar memperolehi 45% sokongan. BN mendahului PR sebagai parti pilihan di zon utara dengan 53% sokongan manakala PR 43%. Sebanyak 4% responden menyatakan mereka akan mengundi calon bebas.

BN juga dilihat memiliki kelebihan di negeri-negeri pantai timur iaitu Kelantan, Terengganu dan Pahang. Sebanyak 55% responden di zon pantai timur menyatakan sokongan kepada Najib sebagai Perdana Menteri manakala Anwar memperolehi 45% sokongan. Dari segi parti pilihan, 51% responden di pantai timur memilih BN, 38% PR dan 11% bebas.

Dapatan kajian di Sabah dan Sarawak juga memihak kepada BN. Sebanyak 65% responden menyokong Najib sebagai Perdana Menteri manakala Anwar memperolehi 35% sokongan. Dari segi parti pilihan, sebanyak 62% responden memilih BN, 37% PR dan 1% bebas.

Berdasarkan dapatan kajian ini, BN dijangka kekal memerintah di Johor, Melaka, Negeri Sembilan, Perak, Perlis, Terengganu, Pahang, Sabah dan Sarawak. Dengan tahap sokongan yang agak tinggi di zon tengah, utara dan timur, BN dijangka mempunyai peluang yang cerah untuk menang
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

BN menangkis serangan toghut pembangkang habis-habisan

Ceramah PRU13 Raub dan Bentong 3/5 hari ni 1)5pm-Felda Tersang 1, Raub. 2)9pm-Tapak Pasar Mlm Felda Mempaga 3, Bentong. Penceramah : Lokman Adam. BB Pin : 25C55165
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sumpah laknat kedua Saiful Bukhari di hadapan Kaabah dinafikan oleh Pas melalui Harakah

Setelah bersumpah laknat buat kali pertama di Masjid Wilayah KL, Saiful Bukhari Azlan telah membuat sumpah laknat kedua di hadapan Kaabah, Mekah.

Bapa beliau juga telah menarik balik permohonan maaf kepada Anwar Ibrahim dan keluar dari PKR.

Pendedahan bapa Saiful bahawa beliau dibayar RM3 juta menunjukkan Anwar Ibrahim memang seorang peliwat dan penipu.

Malang sekali masih ada yang lebih mempercayai seorang yang enggan bersumpah daripada seorang yang telah bersumpah dua kali termasuk di hadapan Rumah Allah.

Harakah pula menafikan sumpah kedua Saiful kononnya bukan dilakukan di hadapan kaabah sebaliknya menggunakan teknik layar hijau seperti yang sering digunakan dalam filem untuk aksi stunt.

Apa pun Saiful telah mengaku dia diliwat dan Rahimi orang kanan Anwar juga mendakwa bahawa Saiful pernah mengaku kepada beliau bahawa Saiful diliwat 14 kali oleh Anwar.

Biarlah Saiful nak bersumpah berlatar belakang skrin hijau atau tidak, jika berbohong, Saiful sedia menerima azab Allah, Anwar berani?
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Risalah ini sangat bahaya

Risalah ini adalah risalah asal dalam Bahasa Cina yang telah dialihkan ke dalam Bahasa Melayu. Telah pun tersebar di Melaka. Mereka hanya mengedarkan risalah ini kepada orang Cina.

Petikan dari risalah ini yang diterjemahkan ke dalam Bahasa Melayu

Tajuk : MALAYSIA, RAKYAT CINA, DAP DAN SELURUHNYA.

Rencana ini akan mengingatkan kita semua supaya menyedari hakikat matlamat perjuangan bangsa Cina Malaysia. Malaysia harus berada dalam didikan Cina mulai masa ini telah meningkat maju hingga dapat menguasai pelbagai aspek pembangunan dan ini diakui oleh pemimpin Melayu sendiri. Orang Cina telah banyak mencapai kejayaan dan kekayaan.

Wang ringgit sudah tidak menjadi masalah lagi. Kita dapat MEMBELI KERAKYATAN DENGAN HARGA RM50 SAHAJA. Saya ingin menyatakan bahawa kaum Cina patut bersepadu DEMI MERUNTUHKAN BANGSA MELAYU.

Dahulu kini atau masa akan datang Malaysia akan berada di dlaam tangan bangsa kita, bangsa kita bangsa Cina. PEMIMPIN MELAYU AMAT LEMAH DAN BANYAK YANG PANDAI BERLAGAK DARIPADA MENJAGA KEPENTINGAN BANGSA SENDIRI.

Maka dengan adanya kesempatan ini perjuangan kita berhasil dan kemenangan dalam 20 arena politik dan tenaga sukarela kita. Ayuh, kita hapuskan hasrat murni sesetengah pemimpin Melayu agar kedudukan kita tidak terjejas dan bangsa MELAYU TERUS MUNDUR DI BAWAH TELUNJUK KITA.

Kita tanamkan sikap boros, murah hati dan suka memberikan pinjaman wang kepada bangsa Melayu agar mereka akan memuji tindakan kita dan mereka memuji orang Cina kaya dengan ilmu psikologi dan wang ringgit yang dapat menenggelami mata orang Melayu.

Hingga kini undang-undang diberi dan dibubarkan suara kita adalah utama. Pada masa ini, ramai pemimpin yang takut akan suara-suara kita tetapi orang yang paling kita takuti ialah DR MAHATHIR yang sekarang ini di belakang kerajaan. Mari kita bersatu padu demi keuntungan dan perniagaan yg menjadi bidang bangsa Cina mulia.

MULA-MULA KITA TUMPANG NEGARA ORG KEMUDIAN KITA JAJAH DENGAN CARA YG BERKESAN DAN RAPI.SEMUA PEMIMPIN DAP ADA MATLAMATNYA. INI MUNGKIN DALAM DUA ATAU TIGA PILIHANRAYA LAGI. KEMUDIAN KITA AKAN BERKUASA SEPENUHNYA DAN AKAN MEMECAH-BELAHKAN PEMIMPIN MELAYU YANG BODOH ITU.

Pemimpin orang Melayu itu sama seperti mereka berniaga iaitu modal banyak tetapi bodoh tidak mendapat keuntungan. Rancangan bangsa Melayu bodoh dan dikatakan tidak berjaya lembab, kerja lambat dan banyak menggunakan wang dan ini merugikan mereka sendiri SIKAP DENGKI ORANG MELAYU SENDIRI SEMAKIN MENINGKAT DAN MENYERONOKKAN KITA.

Kita bangsa Cina jangan sayang wang ringgit kerana ini SENJATA KITA UTK MENGUASAI EKONOMI MALAYSIA dan kita cuba sedaya upaya utk menjatuhkan perniagaan mereka. Sehingga kini kita telah menjatuhkan 15% daripada perniagaan mereka. Kita mesti berjuang dan menjaga kaum kita.

Kita jadikan orang Melayu kolot dan bodoh macam Papua New Guinea (macam org asli, macam orang binatang). Kemudian kita beri ubat dan racun agar mereka khayal dan asyik serta lahap pada orang Melayu.

Biar kita bertolak ansur secara bangsa kita dan berpura2 hormat kepada mereka dan memanggil mereka Tuan atau Encik agar mereka kembang bontot (bangga). Apatah lagi kalau kita memuji-muji mereka. KALAU PERLU MASUK ISLAM PUN TAK MENGAPA, ini boleh jadi lebih baik kerana dapat menjalankan dakyah dalam diam-diam tanpa disyaki.

Kita buat-buat percaya kepada agama mereka dan membiarkan mereka merasa bahawa kita menghormati mereka. Inilah senjata kita iaitu menjaga anak-anak kita dan generasi kita dari lembah DADAH kerana dadahlah yang merosakkan akhlak manusia.

KITA GUNAKAN DADAH UNTUK MEROSAKKAN ORANG MELAYU yang BAKAL MEMIMPIN NEGARA MEREKA HINGGA HANCUR. Dan bila sahaja hampir 60% kemajuan ini tercapai dengan selamat dari ilmu, orang Melayu akan pudar dan tidak akan berguna lagi kerana dipengaruhi dadah yg kita beri. Dalam 10 hingga 15 tahun lagi cerdik, pandai Melayu akan hilang dan generasi akan datang semuanya akan lemah dan hilang ilmu mereka.

SAYA RASA TAKUT, DENGAN ILMU TAUHID DAN BATIN, TETAPI TELAH HILANG DAN DISEBABKAN FITRAH KITA. BIAR ILMU MEMPERTAHANKAN MEREKA YANG HANDAL-HANDAL ITU AKAN BERPECAH BELAH DAN SETERUSNYA KITA BUNUH ORANG MELAYU DAN KITA PECAH-BELAHKAN MEREKA DGN MENGGUNAKAN DAKWAH KERANA MEREKA BERPEGANG KEPADA DAKWAH AJARAN MEREKA YANG MUDAH DIPESONGKAN.

Ternyata kita telah Berjaya melakukan dgn mengelirukan pemimpin ABIM dan melagakan dengan "PAS". Dengan ini kita dapat memecahkan parti PAS dan UMNO. Mungkin. Kita memecahkan pemimpin sama-sama mereka dalam kelompok yang lebih kecil lagi. Sabah dan Sarawak akan berpecah dari Malaysia atas angkara kita dan di bawah pimpinan Mahathir yg telah tua dan mementingkan diri sendiri.

Maka kita akan menjadikan Malaysia Negara kita apabila beliau tiada dan di sinilah berlakunya punca keruntuhan mereka seperti mana TUN ABDUL RAZAK DAN TUN DR. ISMAIL ORANG KUAT MELAYU yang telah tiada. Kita harus aktif dengan persatuan kita dan dari persatuan kita berdamping dan dapat tahu apa yg harus berlaku demi cita-cita kita.

Di sekolah sudah pun Guru-guru Cina memupuk rasa benci kalau boleh membunuh bangsa Melayu. Sepandai-pandai Melayu akhirnya Melayu hilang. Dari pandai-pandai murid melayu, hanya 20% hingga 30% yg berjaya. Lihat di hospital lebih 80% terdiri dari kaum Cina. Oleh itu ramai dapat menolong kita bergembira dan berusaha lagi supaya tidak terbuang peluang ini.

RAHSIA KERAJAAN, RAHSIA POLIS MAHUPUN TENTERA, KITA USAH RISAU, KERANA KITA ADA ORG DALAM. PEREMPUAN, JUDI, ARAK DAN DADAH SEMUA DAPAT MEMBANTU KITA.

Adakah saudara Cina tidak bersemangat berganding bahu dgn saya? Saya yakin ini adalah benar. Orang Cina terkenal dengan sikap bersatu padu dan berkelompok dari dulu lagi.Marilah kita sama-sama berjuang di samping pemimpin Cina yg berkaliber.

DAP akan menjadi kuat, jadi kita akan mewujudkan semua semangat datuk nenek kita terulung di Malaysia. Pemimpin-Pemimpin hebat kita sedang berusaha mahu menawan negeri Melayu yang kuat. Ini adalah Johor. Bila yang paling kuat berjaya ditawan, negeri yang lain akan lagi senang. Kita pun sudah diberi bantuan Singapore.

Kita dahulu yg pandai bersyarah di Melaka dahulu. Marilah kita memuji perjuangan Hang Li Poh dan Laksamana Shing Ho Yang berjaya memikat dan membuktikan ada Raja Melayu dahulu yg senang diperdayakan dengan ramai orang Cina ke Melaka. Inilah perjuangan kita.Saya sangat berharap agar semua orang Cina menumpaskan hak orang Melayu kepada hak org Cina.

Bangunlah bangsa Cina dengan apa sekalipun walaupun terpaksa melakukannya dalam paksaan. Kejayaan kita berasaskan kerjasama serta persefahaman bangsa Cina yang sememangnya cerdik pandai. Ke arah matlamat kita: MALAYSIA HAK ORANG CINA 10 TAHUN LAGI.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.