Rabu, 20 Mac 2013

Anwar memang pembelit putar alam

Wahai Anuuuu Waaaar!!!!

Lain kali kalau wartawan tanya " you homosexual or bisexual ? "

Tolong jawab macam ni.

"Yes I am"

Tak payah nak berbelit belit sebut conspiracy , it a personal matter lah, babi bewak itu dan ini.

Ini kali lu mampos lahhh !!!!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Berita terkini lelaki Gay bersama Anuwar

TERKINI - Maklumat terkini melaporkan Anwar Ibrahim telah melarikan diri bersembunyi di Kedutaan Turki ekoran laporan Polis yang dibuat oleh seorang lelaki yang mengesahkan beliau lelaki didalam gambar yang dipaparkan dalam blog http://rajagoyang360.blogspot.com

Lelaki yang menetap di Bandar Tun Razak KL itu mengakui liwat antara beliau dan Dato Sri Anwar Ibrahim adalah antara suka sama suka dan mengakui Anwar Ibrahim pasangannya sepertimana didalam gambar yang tersebar kini.

Lelaki berkenaan juga turut membuat laporan polis ke atas lama blog rajagoyang360, Papa Gomo, The Unspinner, Pas Beruk dan beberapa lagi lama blog lain yang telah mengaibkan beliau.

Psssttt... Nampaknya belum apa apa lagi Anwar Ibrahim telah melarikan diri sekali lagi bersembuyi dilokasi yang sama sepertimana kejadian liwat yang lalu.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sokong pembangkang mungkin untuk jadi calon

IPOH 18 Mac - Tindakan beberapa bekas pegawai tinggi kerajaan menyokong parti pembangkang, berkemungkinan sebagai jalan pintas untuk mereka menjadi calon pada pilihan raya umum akan datang, kata Ketua Penerangan UMNO, Datuk Ahmad Maslan.

Beliau mendakwa golongan berkenaan seolah-olah ingin "memotong barisan"
anggota pembangkang yang telah lama berjuang dalam parti, untuk menjadi calon pilihan raya.

"Jadi, ada pemimpin yang sudah 10 tahun, 20 tahun...hanya menelan air liur kerana ada pemimpin short cut yang memotong barisan pemimpin yang telah lama berjuang dalam parti pembangkang," katanya kepada pemberita selepas mengadakan pertemuan dengan Jentera Penerangan Perak di sini, hari ini.

Beliau mengulas mengenai tindakan beberapa bekas pegawai tinggi kerajaan termasuk daripada Angkatan Tentera Malaysia (ATM) yang bertindak menyokong pembangkang.

"Mereka tengok agaknya berniaga tak bagus, mungkin juga mereka suka berceramah atau mungkin ada perkara yang mereka tidak persetujui (ketika berkhidmat dalam kerajaan), jadi mereka fikir kalau aku masuk parti pembangkang ada peluang jadi calon agaknya," katanya.

Bagaimanapun, katanya tindakan golongan berkenaan tidak menjejaskan Barisan Nasional (BN) kerana mereka adalah suara minoriti.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.