Sabtu, 2 Mac 2013

Masjid Kg Expo diliwat oleh Nurul Izzah

Malam tadi dalam Majlis Munajat Muslimat Pas Perak yang dibuat di Masjid Kampung Expo rupa-rupa turut dihadiri oleh anak tak Anwar yang lahir tak cukup hari iaitu Nurul Izzah.

Majlis Munajat sememang nama untuk program agama iaitu mendekatkan diri dengan Allah, berdoa dan berzikir tetapi apa yang berlaku malam tadi ialah perhimpunan Muslimat Pas seluruh Perak merupakan program poliitik.

Nurul Izzah anak Awnar peliwat yang lahir tak cukup bulan terlalu leka berceramah politik sehingga tidak memperdulikan waktu Isya' dan sewaktu masjid lain melaungkan azan Nurul terus leka berceramah.

Ia menyebabkan beberapa orang jemaah terpaksa meninggalkan masjid dan pergi ke surau lain.

Salah seorang calon muslimat Pas telah memuji kecantikan masjid Kg Expo, katanya banyak sudah masjid yang dia pergi tetapi tak pernah jumpa Masjid yang secantik masjid ini, Memang lah cantik wahai muslimat Pas sebab masjid itu direka bentuk dan dibina oleh Umno.

Kalau harap Pas buat masjid rupa macam kandang lembu, lihat contoh masjid Bujal di Terengganu, rupa gereja. Nasib baik diruntuhkan oleh Umno sebab dibuat secara haram.

Majlis Munajat telah disahkan sendiri oleh Nurul Izzah tidak mendapat permit polis, kerana bukan polis tak meluluskan tetapi sebab sengaja tak minta permit polis.

Ini adalah kali kedua Pas Taiping membuat program politik tanpa kelulusan polis. Apakah akta baru polis tidak memerlukan permit polis untuk program politik?

Kali pertama program politik dibuat disebuah rumah kakitangan Telekom Malaysia dengan nama Tahlil, Yassin dan Tazkirah tetapi selepas jam 9pm menjadi program politik dengan memasang speaker yang boleh didengar dari jarak 200 meter.

Minggu hadapan satu lagi majlis yang sama akan dibuat disebuah rumah ahli Pas totok.

Pas Taiping dilihat semakin berani dan sengaja mencari fasal untuk bergaduh. Tadi Krew Taipingmali melaporkan bahawa Pas Taiping dengan sengaja menggantung bendera bulan dipagar dewan Kemas di Kpg Jana Sambungan.

Ini adalah kerja biadab dan kurang ajar, cuba Umno gantung bendera di pagar markaz pas, tak sampai dua minit bendera akan dibakar.

Harapan TM dan the Krew agar SPR dapat memantau aktiviti parti Pas Taiping. Mereka dalam keadaan desperate dan sanggup melakukan apa sahaja asalkan lepas hajat mereka.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Pahlawan yang terkorban akan dibawa balik ke Sungai Besar

Jenazah Kpl 113088 Sabarudin bin Daud (Ops Sulu) akan di bawa ke rumah ibunya SOM bt MAD SALLEH no 83, Kg Sungai Lias, Sg Besar. Arwah mempunyai 6 org adik beradik (2-L, 4-P) n meninggalkan balu Nurul Nisah bt Abu n 3 org anak (2-L, 1-P) n jenazah akan d kebumikan mlm ini d Parit 1, Sg Besar.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.