Isnin, 29 April 2013

Bridget Welsh – Suara berat sebelah seorang penyokong Anwar

Suara-suara akademik yang beri pendapat tentang sesuatu isu haruslah tidak berat sebelah. Sepatutnya lebih bersifat objektif.

Bridget Welsh ternyata berat sebelah; paparkan diri beliau sebagi seorang pro-Pakatan Rakyat secara terbuka.

Ternyata beliau salah seorang dari rakan-rakan Anwar di Barat yang kerap memburukkan Malaysia.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Pas Kamunting perdaya Ust Jalaludin dan Ust Zaki

Pas Kamunting terdesak untuk meraih sokongan golongan veteran Pas yang bersifat wasatiyah.

Golongan ini pada mula menolak Pas muda dibawah pimpinan Fackarudin yang pro Syiah dan digolong sebagai kumpulan kepala serabut.

Zaki dan Jalaluddin dari awal lagi menolak campur tangan Dap dan usaha Pas yang mempromosikan artis dan paling tidak mendapat sokongan golongan ini ialah apabila wujud campur tangan Syiah ke dalam perjuangan Pas.

Fackarudin menyedari akan bantahan golongan ini kerana segala program beliau tidak mendapat sokongan golongan tua atau ustaz tulen yang berfahaman sunnah.

Menyedari sokongan yang merosot fackarudin telah keluar daripada premis Syiah yang berhampiran dengan Perodua Kamunting.

Usaha ini dilakukan untuk menarik kembali golongan tua, dengan wujudnya banner ini jelas menunjukkan beliau terdesak kerana kehilanga sokongan.

Awas kepada pengundi Dun Kamunting, tolak Pas bererti sati jihad menentang kemasukan Syiah ke Taiping yang kini berpusat di Kamunting,

Taipingmali juga sudah berjaya mengenal pasti pusat himpunan sulit kumpulan syiah ini dan mengenal individu yang menjadi orang kuat Syiah

Full stop
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Awas Orang Pokok Sena Kedah

Ceramah PRU13 Parlimen Pokok Sena jam 9 mlm ini 29/4 di Dewan Taman Nuri, Jalan Dato Kumbar, Alor Setar, Kedah. Penceramah : Sdr Lokman Adam. BB Pin : 25C55165
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.