Jumaat, 14 Jun 2013

Kalau blackout guna lilin lah

Perbincangan antara penganjur himpunan Blackout 505 dan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur, DBKL gagal mencapai sepakat berhubung lokasi penganjuran pada 23 Jun ini.

Rafizi Ramli, berdegil dan perhimpunan itu tetap dibuat di Padang Merbok.

TM mencadangkan supaya puak-puak ini buat dikubur Jepun dekat DBP dan peserta wajib membawa lilin atau lampu suluh sempena malam blackout.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Berita menggegarkan kepala lutut Anwar

Lapuran Bloomberg: Drpd 58 negara pengeluar minyak, Malaysia duduki tangga ke 6 petrol termurah didunia. Negara yg harga paling mahal di dunia adalah negara yg Anwar agungkan, Turki USD9.89 segelen
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Asal Usul blackout

Mengikut dongeng oleh Raja Pembohong perkataan 'Blackout' adalah datangnya dari pengalaman raja itu sendiri.

Pertama kali beliau blackout apabila ditahan oleh polis dan akibat terkena penumbuk pertama mata kirinya blackout seminggu.

Kedua kali blackout ialah apabila mahkamah menjatuhkan hukuman penjara selama 15 tahun.

Blackout ketiga ialah selepas terkantoi dengan china doll dalam gelap dan paling terkantoi blackout ialah apabila ada bapok tua cium ketiak raja pembohong sendiri.

Bila aktiviti tersebar di internet, raja pembohong terus blackout berminggu-minggu.

Gagal menjatuhkan kerajaan menyebabkan raja pembohong terus blackout sampai sekarang. Meracau setiap malam agar hamba-hamba pecacai percaya cerita dongengnya tentang blackout adalah bukan salah dia sendiri tetapi salah china doll, salah bapok tua, salah semua orang.

Akhirnya hamba pecacai lupa segala cerita asal usul blackout sampai lupa terlupa jam mahal tertinggal dalam bilik kerana otak dah blackout.

Berkat mendoakan dan suka sangat dengan blackout, tak lama lagi akan datang lah blackout yang sebenarnya. Sama ada dalam lubang najis atau blackout dalam lubang kubur.

Itulah serba sedikit asal perkataan blackout dari raja pembohong parti kuat rogol.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.