Khamis, 2 Mei 2013

Menanti ketibaan Tun Mahathir

Kelihatan calon Adun BN Kuala Sepetang dan Calon Adun Trong bersama Dato Syed Husin
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Ceramah PRU 13 Kubu Gajah Selama

Salam. Makluman Kepada semua ketua cawangan dan pejuang umno . Ceramah oleh ustaz kazim b. Hj. Elias akan diadakan pada :
Hari : jumaat
Tarikh : 3.5.13 (9.00 mlm)
Tempat : Padang MDS Bagan Baharu.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

DAP Rasis tipu Cina, tipu melayu dan tipu PAS

Sedih bila Dap mengedarkan risalah mengajak orang Cina supaya mengundi calon DAP supaya bagi kemenangan besar kepada DAP untuk memerintah Malaysia.

Jika DAP berjaya memerintah, hak keistimewaan orang melayu seperti yang terdapat dalam perkara 152 dan 153 dapat dihapuskan.

Selama ini Dap berbangga bahawa Dap adalah parti berbilang kaum bukan rasis seperti Umno. Rupa-rupanya Dap yang rasis.

Tindakan Dap menyeru kaum cina supaya tidak mengundi Pas juga satu strategik jahat sedangkan pada masa yang sama Dap membantu Pas dari segi wang ringgit supaya Pas mengundi calon Dap dan Pkr yang berketurunan Cina.

Tindakan DAP jelas melanggar kontrak sosial yang dicapai bersama oleh Umno, Mca dan Mic untuk menuntuk kemerdekaaan.

Pemimpin MCA dan Gerakan sedar akan niat jahat DAP dan berjaya mempengaruhi sebahagian pengundi Cina supaya menyokong Dap. Inilah ancaman besar yang dihadapi oleh MCA.

Malah MCA dan Gerakan hampir berkubur dalam PRU 12 kerana jarum-jarum halus yang merosakkan perpaduan kaum di Malaysia.

Cita-cita Dap hanya satu iaitu ingin menjadikan Malaysia seperti Singapore, dimana hak keistimewaan Malayu dihapus, sultan dibuang dan bahasa melayu dihapuskan.

PTPTN juga dihapuskan, kalau ibu bapa ingin menghantarkan anaknya keuniversiti terpaksalah meminjam wang dari bank. Kouta Melayu ke universiti juga dihapuskan.
Alamatnya orang melayu hari ini akan kembali menjadi seperti penduduk Papua New Guinea yang tidak bertamadun, miskin dan tertinggal dalam serba serbi.

Orang Melayu masih lemah, masih mundur dan perlu bimbingan dan bantuan menurut kata-kata Ungku Aziz.

Orang Malayu masih ditahap zaman pak kaduk dan pemikiran masih di bawah tempurung terutama mereka yang menyokong Bulan.

Tun Mahathir dan pemikir melayu yang lain tidak letih berbicara tentang melayu. Satu ketika kita boleh berbangga kerana sudah berada di atas trek yang betul, baik dan terjaga.

Namun sejak 12 tahun lalu, dajal yang hitam mata sebelah telah membuat onar, habis orang melayu bodoh menjadi pengikutnya.

Rakyat Malaysia harus sedar dan tolak Dap yang cuba menghuru harakan perpaduan kaum.

Tolak DAP, PKr dan Pas yang kini dikuasai oleh Syiah.
Full stop
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tan Lian Hoe scandel dengan Zahir

Itulah tajuk tulisan seorang clown blogger dari Taiping yang cuba memburukkan Dato Tan Lian Hoe calon Parlimen Taiping dan Dato Zahir calon Dun Kamunting.

Taipingmali berpendapat kalau ada yang terbaca dalam blog clown blogger atau ketawa pecah perut sampai guling-guling kerana mereka sudah bankrupt idea, tak ada dan tak dapat cari idea lain yang bagus atau hot untuk dipersembahkan kepada khalayak.
Orang akan melabelkan beliau sebagai seorang low class minded blogger.

Gambar-gambar yang di publish dalam blog low class yang kurang hits meletakkan gambar aktiviti kedua-dua calon BN bersama rakyat untuk menyampaikan sumbangan dan bantuan yang diminta oleh rakyat. Buka saja-saja nak buat program cari publisiti.

BN bekerja untuk rakyat, setiap tuntutan rakyat akan ditunaikan. Janji ditepati bukan seperti pembangkang, janji mereka hanya untuk meraih undi, bila menang segala janji tidak ditunaikan. Itu namanya "JANJI DICAPATI".

Kalau nak dedah gambar scandal elok saja dedahkan gambar pemimpin Pas yang dirakam gambar naked di atas katil bersama perempuan simpanan seorang Janda 42 tahun.

Kenapa isu scandal tersebut clown blogger senyap?

Habis lah Pas dan Dap.

Opss satu lagi info menarik, "DAP telah menyebarkan flyers mohon supaya orang Cina tidak mengundi calon Pas"

Harap blogger low class tersebut dapat mengupas isu ini. Kenapa wujud tikam belakang sebegini.

Kalau Anwar nak main belakang itu dia punya lah lah. Nanti Nik Aziz boleh baptist kan dia.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Dr Yusof Qardawi Pun Tak Akan Terlepas Dituduh Penipu…

Pembangkang jalankan kempen "Tolak politik lucah". BN bukan saja tolak politik lucah, malah BN kempen supaya tolak kelakuan lucah yang diamalkan oleh pemimpin pembangkang.

Sudah terdapat tanda-tanda dan kecenderungan baru di kalangan pemimpin pembangkang di mana mereka sudah mesra perbuatan zina yang keji dan Hadi Awang sendiri menyebutnya sebagai isu remeh.

Pembangkang kempen "tolak politik fitnah" dan bawa politik hujah. BN bukan saja tolak politik fitnah, malah BN menyeru supaya rakyat tolak pemimpin politik yang berhujah menggunakan kaedah pembohongan, fitnah dan dusta "ala-Anwar" yang digunakan sebagai senjata oleh pembangkang untuk mempengaruhi rakyat.

Pembangkang kononnya kempen "tolak politik ganas dan samseng" dan bawa politik sopan dan hemah.

BN bukan saja menentang keras politik ganas dan samseng, malah BN mengecam dan menyeru pembangkang supaya hentikan segala politik kotor, ganas, provokasi dan samseng yang semakin subur menjadi budaya politik pakatan.

Pendekatan kempen politik pakatan memang kronik dan penuh tipu daya yang mengelirukan. Segala politik kotor yang dijayakannya cepat-cepat "tuduh dan pre-empt" semua politik kotor ini dilakukan oleh UMNO.

Penggunaan dakwat kekal adalah hasil kejayaan desakan yang dibuat oleh pembangkang melalui Kempen Bersih. Bila permintaan dan desakan mereka dipenuhi oleh pihak SPR, sekarang mereka timbulkan pula keraguan dakwat kekal boleh dimanipulasi oleh SPR untuk menipu dalam Proses pengundian.

Tujuan pakatan bukan untuk melihat pilihanraya bersih dari penipuan kerana sebelum ini pun kejayaan mereka memenangi 5 negeri adalah hasil dari sistem yang diraguinya ini juga.

Hakikatnya, "kaedah menimbulkan keraguan" rakyat terhadap SPR adalah sebahagian dari modus operandi dan teknik pembangkang untuk menimbulkan keraguan rakyat terhadap SPR.

Hakikatnya, "kaedah menimbulkan keraguan" rakyat terhadap SPR adalah sebahagian dari modus operandi dan teknik pembangkang untuk menimbulkan keraguan rakyat terhadap SPR.

Seandainya mereka kalah, mereka berharap rakyat akan merasakan pembangkang kalah disebabkan penipuan SPR dan bukan disebabkan majoriti rakyat menolak mereka.

Cuba nilaikan. Bila dalam isu menghadapi PRU, mereka cari jalan timbulkan keraguan terhadap agensi pengendali PRU, iaitu SPR.

Bila pemimpin mereka bergelut dengan isu yang akhirnya akan diadili di mahkamah, mereka cepat-cepat cari jalan timbulkan keraguan rakyat terhadap institusi polis dan badan kehakiman kerana inilah institusi yang terlibat untuk meleraikan persoalan seseorang itu samada bersalah atau tidak.

Bila pemimpin mereka terkantoi dengan pendedahan video seks pulak, mereka cepat-cepat timbulkan keraguan kepada keaslian pembikinan video itu sendiri.

Tujuannya, agar rakyat menolak bahan video sebagai bukti dan mereka mahu rakyat berfikir video boleh dimanipulasi.

Hasilnya, apa yang mereka mahu ialah rakyat bersimpati dengan individu yang berbuat zina, dan sebaliknya memandang keji mereka yang mendedahkan perbuatan zina. Ini adalah hasil kejayaan gerakerja menimbulkan keraguan rakyat yang dijalankan oleh pembangkang.

Paling dahsyat menerima musibah dari kaedah menimbulkan keraguan ini adalah UMNO. Semua kerja keji dan kotor yang terjadi dalam negara, semuanya akan dibakulsampahkan kepada UMNO. Ini cara mereka menimbulkan keraguan rakyat terhadap UMNO.

Seorang yang dianggap begitu berkredibiliti sewaktu berada di pihak pembangkang pun secara tiba-tiba akan terus diragui kredibilitinya sebaik saja mereka membuat keputusan meninggalkan pembangkang.

Tunku Aziz, Ust Nasahrudin Mat Isa, Chandra Mudzafar, Dr Hassan Ali, Zul Nordin, Dr Sidek Baba, Dr Yusry Abim dan ramai lagi adalah di antara mangsa serangan pembunuhan karakter pihak pembangkang. Semua serangan dan label yang dicop kepada mereka adalah kaedah dan proses yang diaplikasi untuk mewujudkan keraguan terhadap peribadi dan kredibiliti mereka.

Malah Dr Yusof Qardawi sendiri pun akan diturunkan geraf kredibilitinya jika seandainya suatu hari nanti beliau menyatakan sokongan secara terbuka kepada DS Najib.

Jika Yusof Qardawi sendiri keluar menafikan ada membuat surat menyokong Anwar menjadi Perdana Menteri, pihak pembangkang sendiri tidak akan percaya. Mereka lebih percayakan surat Qardawi yang dipalsukannya dari penafian yang dibuat oleh batang tubuh Qardawi sendiri.

Tengoklah nasib Dr Asri. Sekejap diakui dan sekejap dipertikaikan kredibilitinya, bergantung kepada apa yang disebut oleh Dr Asri.

Jika kenyataannya memberi kelebihan kepada pakatan, maka mereka anggap Dr Asri ada kredibiliti. Tapi bila kenyataannya dilihat merugikan pakatan, maka sekelip mata Dr Asri sudah jadi tidak berkredibiliti.

Itulah kaedah rasmi dan satu-satunya jalan yang ada pada pembangkang untuk terus bertahan dan membendung sokongan yang ada supaya tidak ditinggalkan oleh rakyat.

Sebenarnya, Teknik menimbulkan keraguan kepada pihak lawan ini telah bermula sebaik sahaja Anwar dipecat dari kerajaan, dan hingga hari ini itulah kaedah yang digunakan dalam usaha mereka untuk meraih pengaruh dan sokongan.

Setakat ini mana yang bodoh dan taksub serta gagal mengunakannakal sebaiknya memang berjaya mereka pengaruhi. Tapi, mana-mana yang masih guna akal dan pertimbangan yang waras, pembangkang tak akan boleh makan mereka mentah-mentah.

Kamarulzaman Kamdias.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Lawak terbaik pagi Khamis

rtsp://v1.cache8.c.youtube.com/CjYLENy73wIaLQl5dpAYpEc6ohMYJCAkFEIJbXYtZ29vZ2xlSARSBXdhdGNoYLbu8I-z1byqUQw=/0/0/0/video.3gp

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Janji Pas Perak dan Janji PR Selangor 2008

Manifesto Pakatan Haram Rakyat Selangor 2008 tidak tertunai hingga habis tempoh 5 tahun pemerintahan.

Kini Pas, Dap dan Pkr sekali lagi menawarkan janji-janji manis mereka.
http://t.co/Np2xkPpCs0
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Pusat PRU 13 BN Kg Cheh

Ketika ini Taipingmali berada di Kg Cheh bersama golongan veteran dan pemuda BN. Antara veteran yang ditemui ialah Muhd Yusof Megat Yaahya (77) pengerusi rumah anak yatim Nur Hidayah ( 0194025842) Abd Manaf Hj Tahir (63) , Hj Ramli Yusof (73) dan lain-lain geng muda.

Kami dihidangkan lemang daging lembu. Kumpulan ini juga membantu BN dalam pemasangan bendera, poster dan sebagainya.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.